Горещи новини

Създателите на „Приятели“: Бяхме благословени да имаме Матю Пери в живота си

-20:47-Razloginfo.com

Създателите на „Приятели“ отдадоха почит на Матю Пери след внезапната му смърт. Съавторите Марта Кауфман и Дейвид Крейн и режисьорът Кевин Брайт направиха съвместно изявление след кончината на звездата в събота.„Шокирани сме и дълбоко натъжени от кончината на любимия ни приятел Матю. Все още случилото се ни се струва нереално. Всичко, което можем да кажем, е, че се чувстваме благословени, че го имахме в живота си. Той беше блестящ талант. Клише е да се каже, че актьорът прави ролята си своя, но в случая с Матю няма по-верни думи. От деня, в който за първи път го видяхме да се превъплъщава в ролята на Чандлър Бинг, за нас нямаше друг вариант. Винаги ще ценим радостта, светлината и ослепителната интелигентност, които той притежаваше – не само в работата си, но и в живота. Той винаги беше най-забавният човек в стаята. Но освен това беше и най-милият, с даряващо и безкористно сърце“, споделят създателите на „Приятели“.

Те изказаха най-искрени съболезнования на семейството и приятелите на Пери. И признаха: „Това е „епизодът“, в който сърцата ни наистина бяха разбити“.

10-те сезона на сериала се излъчваха в периода 1994 – 2004 г., а повторенията им все още се въртят по телевизиите из целия свят.

Кауфман, Крейн и Брайт се събраха отново с Пери и останалите за специалния филм „Приятели“ през 2021 г., за който всички те бяха номинирани за награда „Еми“ в категорията „Специален филм с развлекателен характер“.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!