Горещи новини

Съдът остави в ареста задържания за убийството в Разлог

-9:48-Razloginfo.com

А. М. е привлечен като обвиняем за извършени престъпления по чл. 115 и чл. 115, вр. чл. 18, ал. 1 от Наказателния кодекс, а именно, че около 23.00 ч. на 29.05.2023 г., на площада пред читалище на ул. „Трети март“ в гр. Разлог, умишлено е умъртвил 47-годишния Р.С. На пострадалия бил нанесен удар с нож в областта на шията, довел до остра кръвозагуба. По същото време е направил опит за умишлено убийство на неговия брат – В.С. (на 35 години), чрез нанасяне на удар с нож.Окръжен съд – Благоевград прие, че има обоснованост в подозрението на обвинението, че А. М. е този, който е извършил престъпленията  по чл. 115 и чл. 115, вр. чл. 18, ал. 1 от Наказателния кодекс. Съдът счете, че
е налице реална опасност обвиняемият да се укрие или да извърши престъпление при мярка различна от „задържане под стража“.

Определението на съда подлежи на обжалване пред Апелативен съд-София в 3-дневен срок, в случай на жалба или протест заседанието е насрочено за 08. 06. 2023 г. от 10:00 часа.

Източник: blagoevgrad.eu

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!