Горещи новини

Съдът остави в ареста Георги Семерджиев, в колата му открити стоп палка, нож и маска

| 19:55

Съдът остави в ареста Георги Семерджиев, като отхвърли молбата на адвоката му, мярката за неотклонение да бъде изменена в „домашен арест“.Георги Семерджиев не дойде в съдебната зала. Вчера в молба до съда е посочил, че има „влошено здраве“. Адвокатът му, обаче заяви, че неговият клиент му казал, че не желае да присъства, пише БНТ.

Съдебният състав прие, че има достатъчно и при това убедителни доказателства, че Семерджиев е автор на петте престъпления, за които е обвинен. Той е с висока степен на обществена опасност и ако е на свобода, може да се укрие, както и да извърши други престъпления.

На 5 юли късно вечерта, Семерджиев е бил дрогиран зад волана, управлявал е мощния си джип със скорост повече от три пъти над разрешената, автомобилът му е бил с чужди регистрационни номера и е предизвикал катастрофа на бул. Черни връх, при която са загинали две млади жени, заключи съда.

В автомобила му са открити стоп палка, нож и маска.

Източник: dnesplus.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!