Горещи новини

Съвети за избор на килими за нов дом

-14:48-Razloginfo.com

Когато настъпи момент, в който младежи придобият жилище, идва ред и на обзавеждането.

Интериорът, и по-специално подовите настилки, са много важни и често биват пренебрегвани.

В настоящата статия Ви представяме съвети за избор на подходящи килими, на килими, които да ползвате в новото си жилище дълги години.Приятно четене…

Един красив килим може значително да отличи жилището Ви. Домакините винаги трябва да полагат грижи, килимът да е в безупречно състояние.

Залисани от ежедневието, често влагаме много енергия и мисли в Интериора, в това число осветление на жилището, аксесоари, елементи, щори, врати прозорци, но някак не отделяме необходимото внимание на килимите.

Това е сериозна грешка! Поне на това мнение са повечето експерти, занимаващи се с обзавеждане.

Правилният избор на килим трябва да се направи по начин, по който  да осигури хармонично вписване в общия интериор на стаята. Например, важно е да кажем, че стая, която е светла, в са  подходящи килими и мокети с ярки цветове, които да внесат разнообразие и свежест.

Ако картинките върху килима се повтарят, тогава при светлата стая самият килим изглежда много

И другата крайност, при по-тъмните стаи би подхождало  повече да подсигурите килими с един цвят, но с по-светли тонове

Ако се съобразите с тези съвети, това ще доведе до увеличение на визуалното пространството и светлината.

Трябва да отчетем, че днес в търговските мрежи се предлагат най-различни модели килими, и като материал, и като дизайн, рисунки, щампи.

Предлаганите синтетични килими притежават добри качествени характеристики, което автоматично означава, че можете да се насочите към този тип килими.  Те се почистват лесно, не задържат прах, а някои са обработени и с противоалергични препарати. Подходящи са за детска стая и кухня. Синтетичните пътеки предават уют в коридорите.

За гостната се предпочитат изделия от естествен материал, защото те са израз на благополучие и добро състояние. Красотата им посреща всеки гост, а за собствениците е условие за приятните семейни сбирки.

Подмяна на килими в съществуващо жилище, това е една от първите стъпки, ако сте решили да въведете малка промяна в жилището. Достатъчно  е достатъчно да започнете със смяната на килимите. Каталозите на онлайн магазините ще ви помогнат във вашия избор, а консултанти и експерти ще Ви насочат, ако имате дадени колебания, без значение, дали се касае за модел килим, материя, от която той е създаден и други сходни.

Смятаме, че чрез настоящата статия ще подобрите интериора в къщата, но и нещо повече. Ще направите така, че жилището ви да изглежда уютно, красиво, с по-голямо пространство.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!