Горещи новини

Страшно! Катастрофи и рекорден брой жертви – 24 за една седмица

-14:44-Razloginfo.com

Тежките катастрофи по родните пътища са зачестили, особено през последния един месец. Само за седмица загинали при ПТП-та са 24 души, обясняват от „Пътна полиция“.

Снимката е илюстративна

Това за пореден път ще вдигне цифрите в черната статистика и е много вероятно догодина да отчетем нови рекорди.

Тежка катастрофа на пътя между Разлог и Якоруда, един загина, четирима са ранени

Само за пет дни по родните пътища са загинали 24 души – колосална цифра, която според началника на дирекцията към МВР причината за множеството катастрофи, е шофирането с несъобразена и превишена скорост, както и отнемането на предимство.

Катастрофа в проход „Предела“. Има трима пострадали

„Имаме трима загинали за този период мотористи, които са се сблъскали с моторно-превозно средство. Двама велосипедисти са загубили живота си, движейки се извън пътищата, извън населените места, особено в тъмната част, без да са осигурили своята видимост. Знаете, че велосипедистите в тъмната част на нощта трябва да се движат със светлоотразителни елементи по тях“, коментира пред БНР комисар Росен Рапчев.

42-годишен помете с „Пасат“-а си 82-годишна баба от Разлог
Заради статистиката МВР започна операция за контрол в цялата страна. От КАТ за пореден път призовават гражданите да шофират с повишено внимание и да спазват правилата за движение по пътищата.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!