Горещи новини

Страшни катакомби, по ул. „Яне Сандански“, в центъра на Разлог! Хората вече не издържат, предлагат затваряне на отсечката

-17:27-Razloginfo.com

Снимки: Stefaniya Durpatova
Положението вече е трагично.

Огромни кратери, бабуни и всякакви причудливи форми се образуваха по ул. „Яне Сандански“, в идеален център на Разлог.

Срам, голям срам!Отвратително безхаберие и безпомощност витае в този град.

Въпреки, че за тази грозна картина отговорност носи ВиК-Благоевград, все пак имаше възможност това да бъде поправено навреме от местната власт. Поне временно.

Сега ще чакаме да се разлистят дърветата, за да се позакърпи горе-долу.

Хората, и особено живущите на тази улица, с право са гневни. С право ругаят. Не че по останалата част на града гледката е кой знае колко по-различна.

Вижте мнението им под публикация, на Bobi Krachanov в най-разложката група във фейсбук Да думаме на разложчи, фногооооо!:

Kalin Gutcev

така ще е поне до лятото на 2022. Да питам кой умник се сети да я разкопае точно преди зимата, за да сменява водопровод. Цело лето дремаха и сега хората от квартала да се чудим как да излизаме от къщи. Улицата не може се асфалтира преди да се повдигне нивото на тротоарите, което означава, че скоро няма да стане. Евала нещастници.

Krasimir Sarbakov

Ми то по целия град е така, иска всички улици да се затворят

Ivo Maksev

Бобии иди до общината предложи на кмето след крае на изкопните работи в целия град оти е като луната всеки гражданин да мине през сервиз с собствената си кола и всеки един ремонт да ги плаща общината!!!!!!
Ivo Maksev

Напишали са в сайта на общината че ви купаа по една АТВ ( бъги) да си карата оффроудД докато дойде март месец или април 🤣😎😎😎
Stefaniya Durpatova

Нече бъги, по-скоро нещо по един луноход😂😂
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!