Горещи новини

Страшен карък! Полицаи свалиха номерата на шофьор, други го санкционираха, че ги няма.

-18:00-Razloginfo.com

Шофьор се превърна в най-големия карък, след като полицаи му свалиха номерата, а след това техни колеги го санкционираха, че ги няма.Младежът карал из Карлово в малките часове на нощта. Връщал се от парти. Полицейски патрул обаче го спрял за проверка. Той отказал да бъде тестван за употреба на алкохол и наркотици. Последвала санкция – сваляне на регистрационните номера на сивата кола с марка „Фоксваген“. Вбесен, шофьорът се изнесъл с мръсна газ и се оттеглил от униформените, пише „Марица“.

След като поспал и прекарал деня вкъщи, младежът решил отново да се качи и да шпори с возилото. За лош късмет обаче, полицейски патрул го спрял за проверка на бул. „Освобождение“ в Карлово. Служителите на реда видели, че няма регистрационни табели. При проверката било установено, че автомобилът е регистриран, а регистрационните му табели са били отнети в същия ден поради друго нарушение. Последвал акт на стойност 200 лв., както и отнемане на книжката за 6 месеца.  Санкционираният шофьор обжалвал пред съда, но магистратите били категорични – наказанието остава.

Източник: marica.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!