Горещи новини

Страх от машините и безхаберие ли доведоха до изборите с най-ниска избирателна активност от 1999 г.?

| 14:52

Това са парламентарните избори с най-ниска избирателна активност от всички проведени от 1999г. насам.Това заяви на по време на брифинг на ЦИК говорителят на комисията Цветозар томов. “Малко по-ниска е от тази през ноември”, поясни той.По последни данни гласувалите са малко над 2 500 000. След последните данни за 20ч. тази бройка ще се промени, но не много, потвърди Томов.

Крайният срок за получаване на информация колко точно са гласували и кои формации ще влязат в парламента е четвъртък, но той изрази надежда, че това може да се случи и по-рано. “Досегашните резултати ясно показват кои са формациите с шансове да влязат в следващия парламент”, каза Томов и отказа да коментира дали ИТН ще стане осмата политическа сила в 48-ото НС.

“Тази нощ мина сравнително безболезнено. Нямаме нито една секция, от която да има риск да не вземе днес резултатите”, заключи още говорителят на ЦИК.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!