Горещи новини

Страхлив народ! В един град от калибъра на Разлог, жителите се страхуват да покажат политическите си пристрастия

-9:48-Razloginfo.com

За първи път от началото на кампанията кандидатът за кмет на община Етрополе Владимир Александров се срещна очи в очи със страха на хората.Днес, 16.10.2023 г., представителите на СУ „Христо Ясенов“ и ПГ „Тодор Пеев“ се запознаха с основните акценти от програмата на Местна Коалиция „БСП за България“ (Коалиция „БСП за България“, „Правото“). Преди да започнат с въпросите си, присъстващите изказаха извинението си, че са в ограничен състав. Те споделиха още, че колегите им се страхуват да покажат публично подкрепата си към Владимир Александров и екипът му. Въпреки това, го увериха, че масово му симпатизират всички от образователния сектор.

Имаше дори директори, които първоначално бяха потвърдили присъствието си, но в последствие не се осмелиха да дойдат и да изкажат проблемите, с които се сблъскват.

По време на срещата се откроиха проблеми и пропуски не само в образованието, но и в много други аспекти на управление на общината. За присъстващите, образованието е ключът към бъдещето и развитието.

Източник: cross.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!