Горещи новини

Странностите в предпочитанията или кой е най-страстният секс?

| 13:21

Резултатите от изследване, проведено във Великобритания по поръчка на сайт за играчки за възрастни сочат, че половият акт е най-страстен, когато се прави „набързо“, в 22 часа и след лют скандал с партньора.Допитването разкрива още, че според две трети от британците сексът е най-добър след 18 часа. Една трета обаче го предпочитат сутрин, а 16 процента най-много се наслаждават на интимните ласки в ранните часове следобед.

Според данните от анкетата, 62 процента от участниците отдават предпочитанията си на „бързия“ секс, който не продължава повече от половин час.

В същото време, 41 процента от партньорите не крият, че страстите им се разгорещяват след лют скандал с партньора, като „сексът за помиряване“ се нрави повече на жените.

Повече от половината анкетирани – 55 процента, казват, че предпочитаното място за страстен секс е спалнята. В своеобразната класация за места, където да се случи преживяването, следват хотелската стая, дивана, банята или обществени места.

Авторите на проучването са установили, че двойките се настройват за интимност най-често чрез похотливи имейли, текстови съобщения или телефонни разговори. Романтичната вечеря, срещата след прекарано известно време поотделно, задушевният разговор и размяната на еротични снимки също разпалват сексуалните страсти на партньорите.

Източник: dnesplus.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!