Горещи новини

Странен метален монолит е открит в пустинята на Юта (видео)

| 14:42

Загадъчен монолит беше забелязан от екипаж на хеликоптер, оставяйки местните власти в недоумение. Служителите на „Дивата природа“ забелязали необичайния обект, докато преброявали диви кози по време на полет в отдалечен югоизточен район на американския щат.

Те обясняват, че конструкцията е била забита в земята между червените скали. Няма индикация кой е монтирал монолита, който е висок около 3,6 м.

В интервю за местния новинарски канал KSLTV, пилотът на хеликоптера, Брет Хъчингс, казва: „Това е най-странното нещо, което съм срещал там през всичките си години на полети.“

Г-н Хъчингс предполага, че монолитът може да е инсталиран от „някакъв художник нова вълна“ или фен на 2001: Космическа одисея, филмът от 1968 г., режисиран от Стенли Кубрик. Във филма, базиран на романа на писателя Артър Кларк, се появяват внушителни черни монолити, създадени от невиждан извънземен вид.Властите на щата ще определят дали „трябва да разследват допълнително“.

„Незаконно е да се инсталират структури или изкуство без разрешение, на федерално управлявани обществени земи, независимо от коя планета сте,“ казаха от отдела.

Отделът не е разкрил точното местоположение на монолита, страхувайки се, че любопитни могат да се опитат да го издирят и „създадат проблеми“. Служителите на „Дивата природа“, преброяват диви кози в южната част на Юта, където теренът е много неравен.

Източник: megavselena.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!