Горещи новини

Стотици дрехи менте в откриха Сандански

-15:27-Razloginfo.com

Снимката е илюстративна
Униформени от Сандански провериха търговски обекти, предлагащи облекла в централната част на града. Проверките са част от полицейска операция на територията на курортния град по противодействие разпространението на стоки без съгласието на притежателя на изключителното право върху тях. В магазин за облекло на ул. „ Македония“ бяха установени и изложени за продажба общо 51 артикули (предимно блузи и тениски), носещи запазени търговски марки в нарушение на закона. В друг магазин на ул. „Пирин“ са открити 23 бр. мъжки блузи и суитшърти.В друг търговски обект на ул. „Македония“ в Сандански са били изложени за продажба общо 123 бр. артикули (пуловери и ризи). В магазин за облекло на ул. Македония“ са открити 179 бр. различни артикули. В друг магазин на същата улица в града откритите стоки са 189 бр., а в съседен търговски обект – 322 бр. дрехи. В магазин за продажба на дрехи на ул. „Петър Сарафов“ в Сандански полицейските служители са открили общо 383 бр. различни артикули (мъжки и дамски облекла), изложени за продан.

Полицейските служители от РУ Сандански са образували общо 5 досъдебни производства за престъпления. За проведената операция и образуваните производства е уведомена прокуратурата в курортния град.

Това е пореден удар на антимафиотите за стоки менте в Сандански.

Източник: agencia.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!