Горещи новини

Стоичков пуска своя марка суджук

-9:52-Razloginfo.com

Единственият българин носител на „Златна топка“ представи своята марка по впечатляващ начин.

Логото на Камата съвсем естествено включва емблематичния за него №8 под който мина кариерата му в ЦСКА, „Барселона“ и националния отбор. Затова за гостите не бе изненада да видят на презентацията специално изработени суджуци под формата на осмица. Кулинарното изкушение ще се продава в търговските мрежи, а на всяка опаковка естествено грее ликът на Стоичков с негов автограф.

Основният аспект от новото начинание на прочутия голаджия, разбира се, е модната линия под неговото лого. Манекени представиха първите два продукта – тениски със Стоичков на незабравимото американско лято през 1994 г. и от времената в Дрийм тийма на „Барселона“.„Правя всичко за децата, те са нашето бъдеще, те ще вървят по нашия път. Затова решихме да направим тази спортна линия, тя е за всички – знаете, че обичам голф, лов. Решихме да направим колекция от спортна екипировка, логото е нещо специално за мен, защото свързва много неща в моя спортен живот. Номер 8 е специален за мен, затова така го измислихме. Има много спортни неща, за свободно ходене“, заяви Камата.

Участие в пресконференцията взе и съавторът на автобиографията на легендарния футболист Владимир Памуков. Той загатна за голям договор отвъд Атлантическия океан, свързан с бестселъра „Историята. Христо Стоичков“. На събитието стана ясно, че най-големият български футболист има нов официален сайт.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!