Горещи новини

Стискаме палци за успешно представяне на разложкия талант Иван Джолев, възпитаник на Марин Бърдарев, на „Детски Пирин Фолк“ 2021

-17:56-Razloginfo.com
Утре, 27 август /петък/, подкрепяме за успешно представяне децата от Школата по музика на Марин Бърдарев. От общо 20 допуснати участника в V-то издание на „Детски Пирин Фолк“ Сандански 2021, четири са възпитаници на талантливия музикант и педагог от Банско. Сред тях е разложкият талант – Иван Джолев.В предварителния кастинг, в конкуренция с над 200 деца от цяла България, журито допусна до участие в Сандански четири деца от Банско, представени от Марин Бърдарев. Той не само е техен преподавател по народно пеене, но и техен продуцент и аранжьор на автентичните песни от Банско и Разложката котловина.
Мина Игнатова ще пее „Садила мома”, Радостина Кехайова – „Я слушай, Яно мори”, Михаела Бояджийска – „Ранила мома”, а Иван Джолев ще пее една малко известна песен – „Седемдесет села шетам”.
„Пирин Фолк“ Сандански 2021, както и „Детски Пирин Фолк“ ще бъдат широко отразени медийно в директни излъчвания.
Певците от школата на Марин Бърдарев ще имат нужда от подкрепата на всички в онлайн гласуването, за да заемат призови места в класирането.
Часове преди началото на надпяването, ще информираме всички любители на фолклора на кои номера могат да подкрепят нашите деца.
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!