Горещи новини

Стилиян Петров: Време е да напуснете „Туристическата агенция БФС“

| 17:56

Стилиян Петров е поредният голям футболен деятел, който излезе публично днес, за да коментира последните събития около БФС, а именно решението на Софийски градски съд, с което конгресът от 12 октомври 2021 г. бе признат за нелегитимен.Единствената промяна, която трябва да стане, сте вие да напуснете БФС. Извинение! „Туристическа агенция БФС“, каза „Стенли“ в публикация на своя личен профил във Facebook, визирайки постоянните обещания от страна на Борислав Михайлов и екипа му за промени.

Той също така призова за публично извинение, че българският футбол бе заличен от властимащите през изминалите повече от 15 години.

Петров се обърна и към „мазохистите“, както сам се определи от позицията си на почитател на българския футбол. Призивът му е да спрат само да говорят за промяната, а да станат част от нея, като проявят смелост и независимост.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!