Горещи новини

Срамота! Кратерите по улица „Голак“ в Разлог стават все повече и все по-големи

-10:04-Razloginfo.com

Кратерите по улица „Голак“ задълбочават размерите си с всеки изминал ден. За това сигнализираха разложани, които редовно преминават по улицата с повишено внимание. И това е от години.Дупките в частта на улицата, която започва от кръстовището с края на ул. „Яне Сандански“, са огромни. Това причинява неудобство не само на шофьорите на автомобили, но и на пешеходците. Като нищо някой възрастен човек може да счупи я крак, я нещо друго, особено в тъмната част на деня, и да осъди общината за немарливото й отношение към улиците, особено в крайните части на града. Снимките отразяват състоянието на малка част от улицата.

Миналата седмица бе положен изцяло нов асфалт на въпросната улица в района на гробищния парк.

12 години слушаме за асфалтовите подвизи на всевъзможни баш майстори на уличната и пътна мрежа. Няма ли някой да се смили, няма ли на кой да му се откъсне малко асфалт от джоба и да запълни поне дупките и в тази част на улицата?! Или да чакаме да завали сняг, да замръзне и дупките да се изравнят?

Ясно е, че, най-вероятно, тези андъци са в резултат от интервенциите на различни институции през годините, но все пак там живеят хора. Нали някой трябва да се погрижи и те да имат положителни асфалтови преживявания, не само тези в ЦГЧ.

Нали?

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!