Горещи новини

Срамно! Истерия, блъскане и псувни за олио в Хасково, Пловдив и Пазарджик (ВИДЕО)

| 12:00

Истерията с олиото не подмина и Хасково. От рано сутринта пред магазин на една от големите вериги се изви огромна опашка. Пренебрегвайки всякакви противоепидемични мерки, хора без маски се блъскаха да влязат по- бързо в магазина, за да купят олио.В блъсканицита имаше възрастни хора и деца. Вътре е невъзможно да се пазарува нормално. Хора се блъскат, обиждат, псуват, сякаш животът им зависи от олиото, което ще купят. Грозна гледка, щеше да е смешно, ако не беше жалко, недоумяват  хасковлии, решили да си направят седмичното си пазаруване в почивния ден.

Дълги опашки се извиха за олио в магазините на голяма верига хипермаркети в Пловдив от ранни зори, съобщава „Марица“. Стотици се бяха въоръжили с колички час преди да отворят обектите и нетърпеливо чакаха да започне битката за евтино олио. Само 10 минути след отварянето на обектите от веригата в Пловдив, която анонсира още преди дни, че в събота пуска промоционални олио за малко над 3 лв, слънчогледовото чудо бе разграбено, а рафтовете изглеждат сякаш през тях е минал тайфун.

Истинска война се заформи още на вратата. Всеки се блъска да влезе първи и да хване златните бутилки. Стигна се до разправии, дърпане на стекове, посягане и агресивни спорове кой първи е хванал въпросното шише олио.

Ранобудни пазарджиклии разграбиха тази сутрин евтиното според тях олио в един от хипермаркетите на областния център. Вероятно заради психозата от последните дни, магазинът на чуждестранната верига осъмна блокиран от хора, а паркингът се оказа тесен за леките автомобили, които бяха наредени почти по целия булевард в посока за Пловдив.

„Три лева е отлична цена за олиото. Другото е от 4 кинта нагоре, а като нищо ще стане и по 5-6“, коментираха чакащи на дългите опашки пред и в самия магазин клиенти. Въпреки ограничението – по един стек на човек, промоционалното олио свърши за по-малко от час време.

Източник и снимка: marica.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!