Горещи новини

Спират коледната украса в Благоевград в знак на съпричастност към близките на загиналите в снощния пожар

-10:41-Razloginfo.com

Тази вечер, в знак на съпричастност към близките на загиналите трима души, загубили животите си в пожара в жилищна сграда в кв. Струмско, осветлението на коледната украса в града ще бъде спряно. Това съобщи в профила си във „Фейсбук“ кметът Илко Стоянов. Ето какво написа той по повод трагичния инцидент:„По данни на компетентните институции, трима души са загинали при огнения ад снощи в квартал „Струмско“ в Благоевград. Пострадали са 8 човека, 6 от които са деца!

Тъжна истина, която ни кара да се замислим за важните неща, често забравяни в ежедневието.

Съболезнования на близките на загиналите, на пострадалите пожелавам сили и бързо възстановяване! Да се помолим за тях!
Благодаря на служителите на пожарната, на полицията, на Спешна помощ, които за пореден път доказаха своите самоотверженост и професионализъм! Респект към всички доброволци, включили се в помощ на нуждаещите се!

Община Благоевград има абсолютна готовност да съдейства за всичко, което е в компетенциите ѝ!

Тази вечер, в знак на съпричастност към семействата на загиналите при снощния пожар в кв. „Струмско“, ще бъдат загасени коледните светлини на основните фигури, ведно с елхата, на площад “ Георги Измирлиев“. Днес е спряно и озвучаването по уличните колони в града. “

Източник: E79 News

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!