Горещи новини

Специално за дамите: Как да познаете дали един мъж е надарен?

| 11:14

Дами, вече има начин да познаете дали даден мъж е надарен или просто е силен на думи, но няма с какво да ви изненада приятно.Южнокорейски учени откриха метод, по който да разкриете дали заподозреният господин може приятно да ви сюрпризира в позитивен план – просто го гледайте в ръцете!Мъжете с показалец, по-къс от безименния пръст, обикновено са с по-дълъг член.

Изследването на уролозите от болница „Гил“ на университета Гачхон в Инчхеон е публикувано в азиатското „Списание за андрология“. От предишни изследвания е известно, че през вътреутробното развитие тестостеронът се отразява върху развитието на пръстите, както и върху дължината на пениса. Именно това взаимоотношение се заемат да изследват южнокорейските учени.

Изследването обхваща 144 мъже с урологични проблеми, които не засягат дължината на пениса. Тя е измерена под упойка, а след това данните са сравнени с разликите в дължината на безименния пръст и показалеца на дясната ръка.

„Пръстовият коефициент“ се получава, когато дължината на показалеца бъде разделена на дължината на безименния пръст.Колкото по-малък е коефициентът, толкова по-дълго е достойнството.

Резултатите дават „значителни доказателства, че вътреутробният тестостерон е отговорен и за двете черти (дължина на пениса и образуване на пръстите)“ – каза Денис Маккуейд от колежа Скидмор в Ню Йорк, която не е участвала в изследването.

При жените двата пръста обикновено са с еднаква дължина. Британски учени са доказали, че мъжете с по-дълъг безименен пръст са по-малко застрашени от рак на простатата.

Източник: dartsnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!