Горещи новини

Специализирана полицейска операция се провежда в Самоков

| 11:11

В 5 часа тази сутрин на територията на Самоков започна специализирана полицейска операция с участието на служители от ОДМВР – София, ГДЖСОБТ, Специализирани полицейски сили – СДВР. Действията са разпоредени от главния секретар на МВР във връзка с нападение, извършено снощи над полицейски служители.Към 21.30 часа, полицаи спрели за проверка в района на Самоков лек автомобил „Мерцедес”. Докато извършвали действия, на място спрели други две коли и излезлите от тях мъже възпрепятствали полицейските служители да изпълнят задълженията си, след което се оттеглили заедно с единия от пътувалите в проверявания автомобил. При нападението двама полицаи са получили наранявания, единият е с охлузвания по ръката, а колегата му – със сцепена устна.

Незабавно са предприети оперативно-издирвателни действия от екипи на РУ – Самоков, ОДМВР – София и жандармерията с цел установяването и задържането на нападателите. Изпратени са и допълнителни сили, които се включиха в стартиралата специализирана полицейска операция. В рамките ѝ се изяснява самоличността на съпричастни към случая, които по първоначални данни са криминално проявени за наркотици.

Източник: blagoevgrad.eu

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!