Горещи новини

Спас Байрев напуска Пирин, отива в Берое

| 18:10

След като бе обявен новия треньор, президентът на Берое 2016 оповести и първото си ново попълнение. Това е диагоналът Спас Байрев, който прекара последния сезон в Пирин (Разлог). Новината съобщи в студиото на предаването Block Out Живко Желев.“От 2 седмици Берое има нов старши треньор. Подписахме договор и през следващите 3 години наставник на Берое ще е Мирослав Живков. Освен това привлякохме диагонала Спас Байрев. Като цяло за следващия сезон ще запазим гръбнака на отбора и ще добавим още няколко по-силни волейболисти. Не искам да говоря предварително преди да сме подписали договори. След като това стане факт ще ги обявим. Отново ще разчитаме и на чуждестранни състезатели. Алексей Землянко също е много близко до оставане в отбора. ”, заяви Желев.

”Бъдещето на сина ми Руси Желев е свързано с Берое. Той има дългосрочен договор с клуба и скоро наистина ще играе във водещ отбор, защото Берое ще бъде такъв. До три години смятам, че ще се борим успешно за медалите в България”, сигурен е Живко Желев.

Източник: bgvolleyball.com

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!