Горещи новини

Спасиха изтощен и мокър възрастен мъж в планината, тръгнал към Рилския манастир

| 16:46

Бърза акция за издирване на възрастен мъж, изпаднал в трудна ситуация проведоха спасителите от Планинска спасителна служба Благоевград. Човекът се отправил сутринта към Рилски манастир от близък хотел.На заледен участък на пътя, близо до мост, се подхлъзва и при падането удря главата си и загубва съзнание. Когато идва на себе си, решава да се върне към хотела, но се осъзнава паднал отново, в непозната местност, без сили да се изправи.

Обажда се за помощ. Спасителите се отзовали веднага и заедно с екипи на полицията и пожарната започнали издирване в района. Човекът бил намерен от екипа в силно пресечен терен. Беше изтощен и напълно мокър от изсипващия се през цялото време дъжд. Прегледали го, след което го транспортирали с носилка и високопроходим автомобил до линейка на ЦСМП.

В акцията са взели участие Георги Ботев- младши, Захари Петров, Стоян Борисов, Кирил Чапов, Антон Палюшев, Лазар Христов и Георги Ботев.

Източник: agencia.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!