Горещи новини

Спазват ли се въведените ограничения в Кресненското дефиле?

| 15:58

Голяма част от шофьорите не спазват въведените ограничения на скоростта в Кресненското дефиле, съобщи БНТ.Седмици след като бяха въведени ограниченията на скоростта до 50 километра в час в района на Кресненското дефиле и беше забранено изпреварването в опасния участък много от шофьорите се оказва, че не спазват наложените правила.

Това показват наблюденията не само на самите шофьори, преминаващи в дефилето, но и на екипа на националната телевизия, който реши да провери спазват ли се новите мерки.

За въведените временни ограничения, които ще останат в сила първоначално до месец юни, а след това и постоянно, сигнализират както новите пътни знаци, разположени на всеки 200 метра, така и оранжевата непрекъсната линия по цялото 19-километрово трасе. Оказва се обаче, че дори и тези знаци не се забелязват от някои шофьори.

От Пътната полиция в Благоевград, които следят дали се спазват наложените ограничения, че патрулите в района ще бъдат увеличени. Оттам добавиха още, че предстои и монтиране на камери на възловите места, с които да се установяват нарушителите на пътя.

Източник: blagoevgrad.eu

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!