Горещи новини

Софтуерната компания Scalefocus открива втори офис в Северна Македония

-13:22-Razloginfo.com

Софтуерната компания Scalefocus стъпи на пазара в Северна Македония през 2019 г. с отварянето на офис в Скопие. След успешния старт и сформирането на местен лидерски екип, нуждата от разширяване на дейността доведе до отваряне на втори офис в страната – в Битоля. Там млади специалисти ще продължат работата по създаване на иновативни решения за международни клиенти.Разрастването на екипа в Северна Македония се случва естествено, в резултат на проявен интерес от местната IT общност, като част от модела за „работа отвсякъде“, който компанията въведе миналата година.

Откриването на втори офис в Северна Македония е продиктувано и от желание за активно развитие на регионалния потенциал. И тук, както и във всяка друга от локациите, в които има офиси, компанията активно работи за мотивиране и задържане на младите IT експерти в региона, като им предоставя възможности за професионален растеж и развитие чрез работа по значими проекти.

Тези и редица други постижения превръщат Scalefocus в една от най-бързоразвиващите се български технологични компании, насочена към външни пазари и успешно налагаща се като партньор за дигитална и високотехнологична иновация на клиенти от Северна Америка, Европа и Близкия Изток.

За компанията

Scalefocus има дългогодишен международен опит в повече от 20 държави на 3 континента. Компанията е предпочитан технологичен партньор, предлагащ на клиентите си високотехнологични иновации и създадени според нуждите софтуерни решения.

Компанията оперира в 6 основни офиса в България и Северна Македония и търговски представителства в САЩ, Великобритания и Германия. Към момента с изпълнение на клиентски проекти са ангажирани повече от 800 души.

През 2019 г. Scalefocus е включена в класацията на Financial Times за 1000-та най-бързо растящи компании в Европа. През 2020 г. печели приза за Компания на годината, а през 2021 е избрана за Най-иновативна компания на годината от Forbes Business Awards

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!