Горещи новини

Собственици на електромобили признават истинските причини, заради които ги купуват

| 11:44

Polestar проведе интересно проучване за това защо собствениците на електромобили са избрали да закупят именно коли на ток. На теория, това вероятно се е случило защото производителите рекламират тези автомобили като екологични, опазващи природата и други подобни рекламни слогани. Вероятно някои предпочитат колите на ток заради по-ниската им цена за зареждане в сравнение с конвенционалните автомобили.


На практика, проучването на Polestar показва, че 55% от собствениците на електрическите автомобили се спират на тях заради инфотеймънт системите им, големите екрани в интериора, асистентите и възможността им за свързаност с различни устройства.

Собственици на електромобили признават истинските причини заради които ги купуват - 3

На второ място пък собствениците откриват своята основна причина за закупуването в техническите характеристики на колата. Динамиката, която повечето автомобили на ток е почти несравнима с бензинови и дизелови коли с подобни параметри.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!