Горещи новини

Смъртни заплахи към създателите на комикса „Супермен“, заради представянето му като бисексуален в новото издание

-13:38-Razloginfo.com

Преди няколко седмици стана ясно, че Джон Кент, който е син на Кларк Кент, ще бъде представен като бисексуален в новото издание на комикса Superman: Son of Kal-El.Това веднага предизвика вълна от недоволство в средите на противниците на LGBTQ+ общността, като според TMZ, членовете на креативния екип, който стои зад комикса, са получили дори смъртни заплахи именно заради новината, че Супермен ще се привлича и от мъже.

Заплахите все още не са довели до никакви конкретни действия от страна на противниците на този вид сексуална ориентация, но от DC Comics са се свързали с полицията в Лос Анджелис и са назначени патрули, които да пазят и наблюдават домовете на хората от екипа.

Том Тайлър, който е основният сценарист на комикса, сподели наскоро пред BBC, че целта му е била да покажат Супермен такъв, какъвто трябва да бъде в днешно време, което отново предизвика вълна от негативни коментари и смятат, че това ще обърка малките деца. Смята се, че печалбата на новото издания ще спадне рязко, именно заради промяната в сюжета.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!