Горещи новини

Смелчага! Мъж наряза гумите на служебни автомобили на полицията и НАП

| 18:14

40-годишен мъж, срязал гумите на полицейски автомобил и на служебен автомобил на НАП, е привлечен към наказателна отговорност от прокуратурата в Добрич.Мъжът е от село Горна Литница, общ. Павликени. През нощта на 16 срещу 17 юли 2022 година, по време на специализирана операция с участието на служители от ОД на МВР – Добрич, ТД НАП – Добрич и ИТ в града, докато се извършва проверка в нощно заведение, 40-годишният мъж се промъкнал до служебните автомобили на проверяващите и срязал гумите на два от тях. Той бил хванат от полицейски служител, който забелязал движението около колите. К.К. бил задържан веднага.

Мъжът признал, че има проблеми с НАП и това го накарало да увреди собствеността им.

Работата по случая продължава под ръководството и надзора на Районната прокуратура в Добрич. С постановление на наблюдаващия случая прокурор К.К. е задържан за срок до 72 часа. Предстои да се извърши преценка дали да бъде поискан от съда арест за обвиняемия.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!