Горещи новини

Смартфон във ваната уби 16-годишно момиче

-21:44-Razloginfo.com

16-годишната Мария Антониета Кутило загина във ваната си вкъщи, след като беше поразена от ток заради падналия във водата й смартфон.Според италианските медии динамиката на случилото се все още се изяснява и резултатите от аутопсията ще покажат как точно е станало всичко това. Трагедията се разиграла в Монтефалчано, до южния град Авелино, в област Кампания.

Изгарянията по едната ръка на момичето показват, че смъртта е настъпила вследствие на поразяване с ток заради късо съединение.

Мария Антониета се къпела във ваната си вечерта на 3 май и едновременно с това говорела по телефона със своя приятелка. Предполага се, че телефонът в същото време бил включен към електрическата мрежа, за да се зарежда и се е плъзнал във водата.

Това най-вероятно е довело до фаталното късо съединение. Все още не е ясно обаче как момичето е било ударено от тока, който я убил на място. Мария Антониета изкрещяла силно и това било чуто от приятелката ѝ на телефонната линия.

Именно тя подала сигнала за тревога. Една от хипотезите е, че момичето се опитало да извади телефона от водата и допряло с ръката си електрическия контакт, към който бил свързан, за да се зарежда. Затова и са изгарянията по ръката на Мария Антониета. Не е изключено обаче искрата да е дошла от сешоар, с който да се е опитала да изсуши телефона си.

Трагедията поразила цялата общност в Монтефалчоне, където живеело момичето. То учело в института по хотелиерство в Авелино.

Източник: marica.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!