Горещи новини

Смартфоните, които да си купите през 2021 година

-13:15-Razloginfo.com

Американското списание „Consumer Reports“ състави рейтинг на смартфоните, базирани на Android и iOS, препоръчани за закупуване през 2021 година.

Лидер в категорията „Най-добър iPhone“ е iPhone 12 Pro Max. Той се отличава с бърз A14 Bionic процесор, OLED дисплей и 5G свързаност. Според експерти iPhone 12 Pro Max струва 100 долара повече от 12 Pro, но има по-дълъг живот на батерията, по-голям дисплей и по-добра камера.

В същото време като недостатък на смартфона е посочен големият размер и теглото от 226 грама.За лидер сред устройствата с Android е обявен Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G. Сред предимствата на модела експертите са изтъкнали отличния живот на батерията, камерата с петкратно увеличение и екрана.

OnePlus Nord N100 е обявен от „Consumer Reports“ за най-„дългия за игри“ смартфон, но камерите му получават нисък рейтинг.

„Consume Reports“ е ежемесечно списание на организацията с нестопанска цел „Consumers Union“, САЩ. Изданието публикува рецензии и критерии за потребителски продукти и услуги въз основа на обратна връзка с потребителите и резултати от тестове от 50 от лабораториите и изследователските центрове на списанието.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!