Горещи новини

Случайни мъже в живота на една жена няма!

-10:20-Razloginfo.com

Жената е като цвете, което може да разцъфне само в ръцете на истински достойния мъж, който ще успее да я направи безумно щастлива. Въпреки това далеч не всички имат късмета да намерят лесно половинката, която не само ще ги обича, а и те ще я обичат. Жените трудно срещат достойни мъже и слабият пол дори е на мнение, че срещата им с господата е винаги чиста случайност и нищо повече.

Езотериците обаче са на друго мнение и според тях в живота на една жена никога няма случайни мъже. Важно е как един човек се възприема, защото мисленето на дамите не им позволява да се почувстват като Богиня, пред която всички ще се преклоняват и всеки мъж ще си мечтае за такава жена. Реалността е такава, че с мислите си дамите се настройват на вълната, че те са “ловците” в отношенията и това им пречи да срещнат своята сродна душа.Ако се уповаваме на мнението на езотериците, то това значи че реално мъжете никога не попадат в живота си на случайна жена. Те намират именно тази половинка, която им е предначертана в съдбата. Ако обаче жената не уважава сама себе си и не вярва в силите си, тогава съвсем нормално няма да срещне достоен мъж, а диктатор.

Важно е жената да знае какво точно иска и какъв мъж желае да срещне в живота си, каква за нея е нейната идеална половинка. Ако е все намусена, депресирана и намръщена, тогава ще срещне именно такъв мъж. Казано с други думи, Вселената отразява нашето вътрешно настроение и ни праща точно такива хора в живота, които са като огледален образ на вътрешната ни нагласа.

Преминавайки през изпитанията на съдбата, жените успяват да израснат и да получат качествата, които им липсват – женственост, сексуалност, мъдрост и изящество.

Така например, ако в сърцето на жената няма себеуважение и самочувствие, тогава съвсем естествено тя ще срещне човек, който още повече ще понижи нейното самочувствие. Ако пък няма цел и мечта в живота си, тогава човекът, който е до нея, може да я обърка още повече.

Слабият пол трябва да успее да намери душевна хармония със себе си и вътрешното си Аз, за да може Вселената да улови тези положителни вибрации и енергия, изпращайки достоен мъж, който ще направи половинката си безумно щастлива и уверена жена. Колкото повече една жена се обича и цени, толкова по-голям е шансът да срещне стойностен партньор.

Неукрепналият вътрешен свят на един човек е като малко дете, което първо трябва да порасне, да проходи и едва тогава ще съумее да се влее в истинския свят.

Такава е и ситуацията с дамите, които трябва да се ценят и да се уважават самите те, на първо място, ако искат съдбата да ги срещне с човек, който е силен, стойностен и не се страхува да обича с цялото си сърце.

Изводът от всичко това е само един, а именно – така както се отнасяме самите ние към нас, то такава ще бъде и нашата половинка. Ако ние не се уважаваме, тогава няма как да очаквате човекът до нас да ни цени и разбира.

Инвестирайки енергия и сили в себеопознаването, това ще ви помогне много скоро да срещнете перфектната половинка за вас.

Източник: ezine.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!