Горещи новини

Служител в ресторант зашлеви шамар на недоволен клиент (ВИДЕО)

| 17:42

Снимката е илюстративна
Служител от известен столичен ресторант си е позволил грубо поведение срещу клиент, като след скандал му зашлeвява шамар. До свадата се е стигнало, след като пострадалият Явор Павлов вечеря в Raffy Bar & Gelato, когато обаче идва сметката му той забелязва, че има записана допълнителна бутилка вино, която не е поръчвал. След недоволството, което изразява, следва агресивно поведение от страна Светослав Денчев- служител от персонала.Явор споделя клип в социалните мрежи, на който се вижда караницата между двамата мъже.  На видеото се чува, как Светослав Денчев повтаря, че няма да направи отстъпка, а ще махне само грешно добавения артикул от сметката. По-късно обаче служителят прекрачва границата и забива шамар на своя клиент.

Днес Raffy Bar & Gelato, публикува позиция по въпроса. Столичното заведение се извини няколко пъти на Явор Павлов, като обяви, че са взети мерки спрямо виновния служител.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!