Горещи новини

След първия сняг – много катастрофи, има загинали

| 21:44

Първи сняг на много места в страната и поредица катастрофи. В Монтанско при удар в крайпътни дървета пострадаха момчета на 18 и 19 години, а край врачанското село Ребърково при сблъсък с камион загина 33-годишен мъж от Ботевград.Настилката на „Петрохан“ се чисти още от първия снеговалеж снощи, но температурите са минусови, а духа и силен вятър, така че не са изключени заледявания и снегонавявания. Снегът там продължава да вали, снежната покривка е около 5 см., но има гъста мъгла.

Регионалният министър увери, че договорите с фирмите за зимно почистване са сключени, а парите – осигурени. Общата сума за зимното поддържане на пътищата ще зависи от атмосферните условия, тоест колкото по-тежка е зимата, толкова по-скъпо ще струва зимното почистване. И още от думите му.

Зимата предстои, изненадите по пътищата – също, така че на път, тръгвайте, особено през „Петрохан“, само, ако сте уверени в автомобила си и себе си.

Източник: standartnews.com

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!