Горещи новини

След нападение от трима: Криминално проявен мъж е намушкан в гърдите

| 18:03

Криминално проявен мъж е нападнат в неделя около 11,00 часа от трима мъже в центъра на Бургас, в района на Новата поща. 32-годишният бургазлия е намушкан в гърдите с 40-сантиметров щик. Той е откаран в университетската болница, където му предстои спешна операция.Мъжът е добре познат на полицията, осъждан е за грабежи, кражби, наркотици. Свидетели разказват, че нападателите са имали и бухалки. Предстои изземването на видеозаписи от близко разположени до местопроизшествието камери .

В ранния следобед за нападението са задържани трима криминално проявени бургазлии- на 34, 35 и 38 години. Тече разпита им в отдел „Криминална полиция“ към Второ ру Бургас и отдел „Разследване“ към МВР Бургас. Провеждат се и действия по събиране на доказателства за вината на прекия извършител нападението.

По първоначални данни причина за инцидента са неуредени междуличностни взаимоотношения. Живеещите в центъра на Бургас са шокирани от бруталното нападение посред бял ден.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!