Горещи новини

След „Да запазим българското“, в най-вълшебния месец от годината, вижте втората книга на Евгения Гарабийска – „От днес и завинаги“

-10:20-Razloginfo.com

Помните ли книгата „Да запазим българското“, на младата авторка Евгения Гарабийска? Тя бе един личен поглед за родния й град Разлог и неговата история. Написаното увлече стотици читатели с непринудения изказ на едно младо момиче, пленено от родния фолклор и богатство на българското наследство.

Искате ли тази книга? Изпратете запитване на следния имейл: jeneto03@abv.bg

Година по-късно на дневен ред идва втората книга на младата авторка – „От днес и завинаги“. Тя е апотеоз на приятелството е засяга злободневните теми на младото поколение в наши дни.

Вижте кратко резюме от творбата:

„Декември е най-вълшебният и топъл месец от годината, а Емили и Алекса се опитват да го направят още по-специален и да радват най-близките си хора. Въпреки всички неща, през които преминават, те се борят и с това да преодолеят интригите на Аманда, и да докажат, че нищо не може да попречи на приятелството им. Една от тях копнее за нещо през цялото време, а то се случва точно в коледния ден.Алекса е избрана да отиде на турне в Ню Йорк и въпреки всичките ѝ усилията, нещата се объркват. Hай-добрата ѝ приятелка решава, че нищо няма да попречи на Алекса да реализира мечтата си и да покаже на всички, че е родена, за да пее…“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!