Горещи новини

Слави проговори! Разкри какъв SMS е получил от Кирил Петков за ареста на Борисов

| 9:36

Бомба в ефира на телевизия 7/8 хвърли Слави Трифонов. След дълго отсъствие той се появи снощи на екран в собствената си телевизия във времето, в което се излъчва „Вечерното Шоу на Слави“. От много време негов водещ е Иво Сиромахов.Слави се появи в новото си предаване, което преди дни самият той представи. Неговото име е „Нещо лично“. В първия брой Слави отново бе интервюиран от заместника си, сценаристът Тошко Йорданов.

„Каква е целта на цялото това начинание, в което само аз съм сниман, а ти седиш отстрани, усмихваш се и не те дават камерите? Каква е целта на всичко това?“, попита Трифонов.

„Целта е, ако се получи разбира се, един откровен разговор, в който хората, в някаква степен, да научат през какво минахме, ако им е интересно. Ако не им е интересно, няма да го гледат”, отговори Тошко Йорданов. И продължи: „ А виждаме само теб, защото ти си всичко, което сме правили. Да кажем 95 процента, останалите 5 процента сме едни „малки нещастни пчелички.”.

В предаването Трифонов разкри какъв смс е получил от Кирил Петков при ареста на Бойко Борисов. Ето как  продължи разговорът:

Слави Трифонов: „Това не е вярно, а е и адски задължаващо! В основата на всяка работа стои екип. Това е абсолютен факт. Не може да се направи от един човек. Един човек може да стои на върха, да управлява, да бъде част от този екип, но основното е да има екип! А защо трябва да бъда усмихнат? Аз много често се усмихвам, въпреки, че не ми личи. Аз съм си усмихнат! Не изглеждам усмихнат, но съм такъв“!.

Тошко Йорданов: Разкажи за този арест?

Слави Трифонов: По това време аз бях на ресторант, в който ходя да вечерям, понеже ми е самотно да си готвя вкъщи сам. По-скоро дразни ме да мия чиниите. Иначе с удоволствие си готвя и мога да го правя. И бях в този ресторант, в който обикновено вечерям. Бях сам. Там е скатано, за мен удобно, няма много хора. В момента, в който излизам, установявам, че около ресторанта е пълно с полиция. Това много ме изненада. Моите сътрудници, с които общувам и вечерям ги попитах за какво става въпрос. Оказа се, че там, където вечерям живее бившият министър на финансите Влади Горанов. Тогава разбрахме, че по новините са казали, че започват арести на Бойко Борисов, Влади Горанов и Менда Стоянова. Тогава видях, че съм получил съобщение от Кирил Петков на телефона си. Ще го цитирам по памет, беше нещо от сорта: „Арестувах Бойко Борисов, Влади Горанов и Менда Стоянова”. Това беше, в кратко съобщение. Това беше и аз като един нормален зрител гледах всичко друго като хората по телевизията“.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!