Горещи новини

Слави ги насмете: Левите и десните правят любов в тъмното, а ПП им светят

| 17:41

Левите и десните правят любов в тъмното, а “Продължаваме промяната” им светят – това написа в социалните мрежи Слави Трифонов във връзка с позициите на бившите си коалиционни партньори по отношение на руския енергиен монополист.Ето и целият фейсбук пост на лидера на „Има такъв народ“:

„Корнелия Нинова иска на всяка цена да се възобновят преговорите с “Газпром”.
От “Демократична България” за нищо на света не искат да има преговори с “Газпром”. Те дори организираха протести пред президентството с цел да не позволят на служебното правителство да започне отново преговори с руската енергийна компания.
“Продължаваме промяната” пък първо категорично не искаха да има преговори с “Газпром”, но сега нямат нищо против, ако “Газпром” дадат ниска цена.
Това са моите бивши коалиционни партньори. За тях няма принципи, няма спазване на обещания, няма отговорност пред избирателите. Има само лицемерие.

И ако избирателят отново гласува за тях, те отново ще си направят коалиция, без мен, разбира се. И нищо не е в състояние да ги раздели.
Лили Иванова пее в една песен, че любовта е по-силна от всичко. Е, не е била права. Любовта към властта е по-силна от всичко. И каквото и да ви говорят сега, нито “Газпром”, нито Русия ще я спрат тая любов.
Представете си го така – левите и десните правят любов в тъмното, а “Продължаваме промяната” им светят.“

Източник: marica.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!