Горещи новини

Скъпият ток и зеленият сертификат водят до фалити. Молове и заведения на бунт

-19:14-Razloginfo.com

Протести срещу въвеждане на зеления сертификат за влизане на закрито вдигат собственици и служители на заведения, молове и други обекти, до които се ограничава достъпът.„Ще се протестира в цялата страна, и то ежедневно“, предупреди председателят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов пред Нова нюз. По думите му в протестите ще се включат не само ресторантьорите, но и други браншове.

„Вече, освен хотелиерите, се вдигат и моловете. Държавната администрация също трябва да бъде включена в тези мерки, трябва да важат за всички“, заяви Алибегов. Според него въвеждането на сертификата ще доведе до масови фалити и унищожение на икономиката.

„Безпрецендентно е при 20% ваксинирани да се въведат зелени сертификати. Това унищожава икономиката“, каза Ричард Алибегов, като посочи, че такива мерки се въвеждат в страните, които доближават 70% ваксинирано население. По думите му след скока на тока, новото изискване ще съсипе бизнеса.

Източник: standartnews.com

Последвайте ни:

1 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!