Горещи новини

Ски бегачите на Банско взеха участие в битката за купата на Боровец

-15:22-Razloginfo.com

На 05.04.2021 г. – понеделник, се проведе ежегодното състезание по ски бягане за купа Самоков в спортен център Бистрица в Боровец, организирано от от Бороспорт АД и СК Рилски Скиор. Млади ски бегачи от цялата страна премериха сили в различни възрастови категории.

На-младите таланти от Банско също взеха участие и за пореден път се представиха на ниво.Кристияна Варина – една от най-малките момичета, си тръгна с бронзов медал. Другите момичета – Станимира Чучулайна, Мира Кюлева и Симона Денинска смело продължават напред и с всеки един изминал старт те се представят все по-добре и по-добре, като по този начин подобряват класиранията си.

За Лео Трайков – от момчетата младша възраст, това бе първото такова състезание, на което той зае почетното осмо място.

От момичетата старша възраст, Никол Кленовска остана четвърта, като само за секунда се размина от второто място, а Сандра Воденичарова завърши седма.Всички останали състезатели от СК Банско, които взеха участие в тази надпревара, финишираха сред първите петнадесет.

Източник: bansko.net

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!