Горещи новини

Сираков, Боримиров и Ивков се срещнаха с фенове на Левски в Разлог (ВИДЕО)

| 16:28

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков, председателят на управителния съвет Даниел Боримиров и изпълнителният директор Иво Ивков се срещнаха с фенове на „сините“ в Разлог. Те обсъдиха различни теми, свързани с любимия си клуб, преди гостуването на Пирин в Благоевград от 17:30 часа.„Искам да благодаря на организаторите, които ни поканиха тук, и на всички присъстващи. За нас е удоволствие и чест да се срещаме с нашите привърженици. Те са тези, които са направили през годините Левски да е това, което знаем всички – любовта на народа“, каза Наско Сираков.

„Аз не обичам много да говоря – нашият девиз е да действаме на терена. С тази мисъл съм израснал. Също искам да благодаря на левскарската общност, която е тук да обсъдим наболели за Левски неща, както и да поговорим за кампанията и сдружението. Заставаме с лицата си пред вас. Мисля, че няма по-хубаво нещо от това ръководството на Левски да отговаря на вашите въпроси“, добави Боримиров.

„Когато дойдохме в началото, нищо друго нямахме освен любовта ви към клуба. Решихме да не спираме тази обиколка на страната, колкото и да изтощителна“, сподели Ивайло Ивков.

Източник: sportal.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!