Горещи новини

Сигнал в СДВР и БФС за купуване на гласове за предстоящия конгрес

-15:54-Razloginfo.com

В СДВР и в Българския футболен съюз е подаден сигнал за купуване на гласове на делегатите на предстоящия конгрес в петък за избор на президент на БФС. Това обяви във Велико Търново Петьо Костадинов, един от седемте кандидати за президентския пост.За сигнала за купуване на гласове на конгреса е станало ясно на инструктажа на 11 март, проведен от БФС с кандидатите за президентския пост, заяви Петьо Костадинов:

„Гласове се купуват между 200 и 300 лева. Това е съвсем сигурно, защото беше потвърдено и от изпълнителния директор, който го е върнал към СДВР, защото не е знаел, че има подаден и там. Изпълнителният директор на БФС потвърди, че е с конкретно име, с конкретно място“.

Петьо Костадинов, който закри предизборната си кампания във Велико Търново, заяви, че знае името, но отказа да го оповести, тъй като не той бил подател на сигнала.

Източник: tribune.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!