Горещи новини

Сериозните строителни фирми не можете да ги видите по обществени поръчки

-19:32-Razloginfo.com

Когато се прави ремонтна дейност трябва много добре човек да знае кои елементи на сградата са носещи и кои не. Има нужда от квалифициран специалист, когато става въпрос за промяна по сградата. Вътрешен контрол в апартамента е трудно да се прави, ако някой съсед не подаде сигнал, но това е много рядко.„Горещо препоръчваме интериорът да е съобразен с конструктивните функции на сградата, за да не стане както стана в Турция след силното земетресение“, коментират специалисти, цитирани от Евронюз България.

Сериозните фирми, които правят добри сгради, не можете да ги видите по обществени поръчки. Може да си зададете въпроса защо?

За една и съща цена на теоретично погледнато едно и също нещо, апартамент с еднаква квадратура, в зависимост какво е инвестирано него, той може да бъде продаден на пет различни цени спрямо качеството.

Откакто сме в Европейския съюз и се спазват наредбите регулацията е доста по-засилена. Участниците в строителството са доста повече. Имаме и авторски надзор, надзорна фирма и държавни органи, така че контролът е много по-сериозен от едно време. Амбицията на инвеститорите сега е доста по-голяма от преди. Виждаме го често с фасадите, които се правят. Намеренията са добри в масовия случай.

Нещата никога не са еднозначни. Винаги се търси удобство и комфорт, както и най-добрата визия в интериорния дизайн. Хората вече осъзнават, че за всяка работа си има човек. Може проектът ти дори да излезе по-добре като цена спрямо нещо, което ще направиш сам. Като нови тенденции модернизма е на първо място с отклонения към Бохо стил, Рустик.

Тенденцията е основана към практичността. Използват се естествени материали, ако можем да си ги позволим. Ако не можем използваме реплики, които са по-евтини. Екологията, енергийната ефективност, тоест доста технически параметри се гонят освен визията. Хората са станали доста по-практични и функционални по отношение на интериорния дизайн.

Подробна статистика за средните цени на имоти в България по градове и квартали може да видите ТУК

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!