Горещи новини
Третокласници, от ОУ “Н. Парапунов“, предлагаха варианти за чисто училище, град, околна среда и планетаОтличиха за проявено творческо въображение ученици от ОУ “Н. Парапунов“ – Разлог в конкурса „Магията на Кукеровден”В СУ „Братя Каназиреви“, в Деня на Земята, призоваха да опазим нашата планетаОтговорността към служители, партньори, консуматори и общността е в основата на Доклада за устойчиво развитие на Загорка за 2020Откраднаха незаключен „Сеат“ в РазлогС шарени яйца и великденски зайчета Великден дойде предварително в РПГ „Никола Стойчев“Осмокласници, от РПГ „Никола Стойчев“, призоваха за грижа към околната среда в Деня на ЗемятаЗаловиха 19-годишен от Добринище, седнал зад волана след употреба на наркотични веществаУченичка, от ОУ ,,Никола Парапунов“ – шеста на Националното състезание „Ключът на музиката“„Мастър шеф” „стъпи“ в НУ “Св. Св. Кирил и Методий“ – Разлог

Седмици наред ученици от РПГ „Никола Стойчев“ подготвят сцена от Рождество за храма в Разлог

Няколко седмици ученици от РПГ „Никола Стойчев“ творят в домовете си, за да може да реализират идеята за направа на сцена от Рождество в храм „Свето Благовещение“ в Разлог.
Инициативата е на децата, които тази година изучават ФУЧ „Религия“ в училището, но за да се реализира творческата идея, е нужна подкрепата на талантите – Радка Джоджова от 11б клас, Цветелина Джупанова от 8б, Петя Ергина от 10а клас, Атанас Манушкин от 10б клас, под ръководството на г-жа Елена Коцакова – Мацина.
Благодарност за съдействието, което ни оказаха директорът на училището – г-жа Васка Пенева и отец Димитър Белчин.С поглед към красотата, която създаваме и с надежда да е част от душите ни!
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
error: Content is protected !!