Горещи новини

Световноизвестен музикант пристигна за клип на Лили от „Фермата“

| 15:14

Лилия Семкова засне мащабно видео към една от най-личните си песни до момента. Специално за клипа пристигна и световноизвестният тромпетист Марко Маркович. Музикалните почитатели ще могат да се насладят на завършения проект на 14 февруари.Славеят на „Фермата“ близо два месеца е в трескава подготовка за снимките на най-новата си песен. Гласовитата певица отново залага на авторска песен на фолклорна основа, като този път аранжиментът ще бъде по-модерен, наситен с много живи инструменти. Принцът на ромския джаз Марко Маркович е голямата изненада в проекта. Освен виртуозното участие в песента, той успя да сюрпризира целия екип, като пристигна късно снощи, за да се включи във видеото.

„Изключително щастлива съм, че заснехме най-новия ми клип, с който бих искала да зарадвам всички на празника на виното и любовта – 14 февруари. Екип от над двадесет човека се погрижи за всичко и съм сигурна, че крайният резултат ще бъде наистина впечатляващ. Бих искала да изкажа благодарността си към големия Марко Маркович, който пътува специално за снимките. Това е музикант, на когото се възхищавам не само аз, а цял свят и за мен е чест, че съм спечелила уважението му.“, сподели развълнувано Лилия Семкова.

Изпълнителката публикува няколко загатващи кадри в социалните мрежи, но все още не издава подробности за проекта.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!