Горещи новини

Руски пенсионери към Мъск: Ела в Русия и ще стъпиш и на Марс, и на Луната (ВИДЕО)

| 13:20

Г-н Мъск, вие трябва да дойдете в Русия. Америка отдавна не е страната на неограчените възможности. Русия има много добра космическа програма и ще ви помогне да реализирате вашата мечта да стъпите на Марс! Вземете всичките си пари и елате при нас! Ние, руснаците, ви очакваме с нетърпение!Елате в Русия, тук ще запазите всичките си пари и ще станете известен.

Илън Мъск, кажи гудбай на Америка и ела в Русия. Тук има огромни переспективи.

Ще полетиш и на Марс, и на Луната!

Това са само част от призивите отправени от руски пенсионери, които се представят като „Отрядите на Путин“ . И преди въпросната организация се е обръщала към Мъск. През март 2021 г. Отрядниците призоваха за затваряне на социалната мрежа Clubhouse, защото според тях тя „ще потъпка цяла Русия със своята неморалност“.  Според възрастните активисти въздействието на социалната мрежа е сравнима с пандемията от коронавирус.

„Отрядите на Путин“ са небезизвестен канал от Краснодар, които често публикуват екстравагантни видеа, и както става ясно от името им са заклети привърженици на руския президент Владимир Путин. Те имаха и акция срещу американската компания Apple.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!