Горещи новини

Руски милиардер: В Русия няма „по-нататък“, всичко се руши

-13:06-Razloginfo.com

„… Не трябва да си спомняме какво е било в Русия. Него вече го няма и няма да го има“. Това е част от засечен разговор между руския милиардер Роман Троценко и Николай Матушевски.Троценко е бивш президент на „Обединената съдостроителна корпорация“ и бивш съветник на президента на Роснефт Игор Сечин, един от относително близките до Владимир Путин (издирван от Международния наказателен съд в Хага) бизнесмен. Матушевски е стар приятел на Троценко и създател на дизайн-завода „Флакон“ – публично съчувства на опозицията.

Двамата обсъждат напускането на Русия, преместването на децата в Бали, войната в Украйна и ситуацията в страната.

„За съжаление Русия, която ние така искрено обичаме се оказа в лапите на някакви з..дници. Които изповядват странни композиции от XIX в. Това няма как да свърши добре, това ще завърши с ад. Хората по улиците в Москва ще се убиват един друг“, уморено казва Роман.

„В Русия всичко се руши. Съдбата ти дава една година, за да измъкнеш всичките си близки, всичко, което ти трябва. Още утре го направи.“


В подобни случаи автентичността на записа винаги е под въпрос.

Припомняме, че подобен разговор беше публикуван в края на март. Тогава се твърдеше, че участниците в него са руският музикален продуцент Йосиф Пригожин и милиардера Фархад Ахмедов.

Източник: marica.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!