Горещи новини

Руски войник е загинал след преследване от дива свиня в Чернобил

-15:55-Razloginfo.com

Според украинската медия News You Info руска разузнавателна група, която се опитала да проникне на украинска територия, получила повече, отколкото искала, след като била конфронтирана от диви прасета и принудена да избяга. Съобщава се, че един от войниците е загинал.„Руска група за реагиране при бедствия (ГРПБ) се опита да влезе в зоната на забрана за проникване в Чернобил в Северна Украйна. Окупаторите обаче не са стигнали далеч, след като са били спрени на пътя си от диви прасета“, съобщи News You Info, позовавайки се на канал в Telegram

„В един момент групата минаваше през гората и се натъкна на стадо диви прасета, които се разхождаха там. Не беше възможно да се стреля по животните, защото силните звуци от изстрелите можеха да издадат местонахождението им. Дивите прасета успели да настигнат един от войниците. След сблъсъка с едно от животните той паднал и ударил главата си в камък. Умрял на място“.

Каналът в Telegram разкри, че група руски диверсанти планира да направи пробив в зоната на Чернобил.

Източник: novinite.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!