Горещи новини

„Руският спецназ” с обръщение към въоръжените сили на Украйна (видео)

-19:10-Razloginfo.com

Руските специални части записаха призив към военните на Въоръжените сили на Украйна близо до Киев.„Ние не сме американци и не ви носим демокрация. Ако я имате, няма да я пипаме. Украйна си остава украинска.

В близко бъдеще ще премахнем властта на режима, който ви продава на чужденци. Не пропилявайте живота си за това гниене, спасете ги за страната си и близките си.

Наричайки Русия враг и канейки НАТО тук, те не ни оставиха избор. Ние не сме врагове. Още малко и ще се убедите в това сами. Не ни докосвайте и ние няма да ви докосваме.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

39 Comments

 1. Войната е страшно нещо.Жалко за невинните жертви.
  Истинският агресор ,обаче не е Русия.Не и оставиха избор.

  1. Лошото е, че бомбите не могат да избират къде падат!
   Всичко това е следствие на алчни политици и подлистник про американски фанатици!
   Русия не е държава с която някой може да се гаври.

  2. Руския гном и неговата банда са истинският агресор. Те нападнаха независима държава и стрелят с ракети срещу невинни хора.
   Русия е АГРЕСОР!

   1. Този коментар е изтрит от администратор, поради нецензурен език.

   2. Ако си мислиш,че Русия е агресор, това означава,чети си завършен тъпак !? Русия и Украйна са едно и също нещо глупако !? Братя, това са те ! А, в Киев е създадена държавата Киевска Рус !?

    1. Онищожете говедото Зеленски той вкара двете братски държави в война

   3. Русия ако е агресор,Украйна щеше да бъде срината досега

   4. Този коментар е изтрит от администратор, поради нецензурен език

   5. Благодарение на кой, утре празнуваме свободата си, Благодарение на кой, не сме с чалми и фенове на главите ни, защо гледате само нашите новини диктувани от натовските американски нищожества?

   6. Абсолютно правилно! Човек само трябва да си зададе въпроса – “ Кой – къде нахлу ???“

  3. Я си гледай работата,ти като имаш избор,защо не заминеш за Русия?

  1. Целият свят е с тях. Ще за трият онова лъжливо руско джудже недоносено

 2. Тъкмо Русия е. Фактите ни удрят в лицето, а ние ги игнорираме.

  1. За човек, който не чете и не се интересува звучиш много убеден(четене на жълта преса не се брои). Русия НЕ е агресорът!!!

    1. Ами Льольо…………когато въпросния танк згази …човека в колата. Руските военни части не бяха още препарили до градовете ……..те и сега нямат контрол над нито един град . Нарича се провокация и промиване на дебилски мозъци кат твоя…….Лумпени като теб все още вярват ,че Бин Ладен излезе от пещерата и пое контрола над два пътнически съмолета ……….Пълно е със видеа в които украинци застават пред колона от руски танковете ………………защо не газят и тях ?

  2. Русия е агресор само спрямо наказателните отряди от батальона АЗОВ и другите фашистки военни сформирования. Същността на цялата военна операция е, че руските военни части имат за задача да се изкорени незаконността, убийствата и ненаказаното поведение на нехуманните военни сформирования. Русия не е против мирното население- било руско или украинско, тя ги защитава- естествено всичко това не минава без жертви! Който не ги знае тези неща- да вземе да се осведоми малко. Не говорете за неща, чиято специфика не разбирате!

 3. Русия е агресора! НАТО няма да бъде спряно с унищожаване на Украйна и украинците. И на Путин времето ще отмине! Рано или късно… И руския народ не иска война, но оня си е сложил „тапи“ в ушите!

  1. Русия не започва война в Украйна. Русия слага край на войната в която фашизираните украински ръководители ОСЕМ години избиваха в Донецк и Луганск своите граждани – руснаци, техните жени, деца, родители. Причината е, че те са 4 милиона руснаци и искат да говорят на родния си език, не признаха въоръжения преврат, с който беше сменена властта в Украйна, не признаха възстановяването на украинските фашистки организации от Втората световна война, които воюваха на страната на Хитлер и сега безчинстват в Украйна. Те, превратажиите, финансирани от САЩ и запада, не се срамуваха от нищо. Повече от 2500 убити мирни жители, повече от 250 убити деца. Разрушаваха чисто граждански обекти – жилища, ел. подстанции, далекопроводи, пречиствателни станции, пазари, автобусни станции, болници, училища, детски градини. Техният президент Порошенко официално заяви: „Вашите деца ще стоят в мазите.”.
   Къде бяха тези осем години нашите и западните правозащитници? Колко пъти наши или западни журналисти отидоха в Донецк или Луганск и от там ни показаха тяхната истина, техните мъчения? Кой си спомни за международното право когато НАТО бомбардираха и разпарчодисаха Югославия с военна сила и на етнически принцип? А когато ЕС разруши Либия, а САЩ – Ирак, а заедно Сирия? Кой ги осъди? Защо районите в Украйна, където живеят руснаци на които забраниха майчиният език и закриха руските училища трябва да приемат това насилие?

   1. МИР ко защо чак сега ги казваш тия неща …..по рано трябваше……язък ей

    1. Казвани са безброй пъти, но на някои са минавали покрай ушите !?

    2. Навреме си ги казва, човекът !? Но не на тъпаци и злобари като тебе !?

 4. Истински свободните нации не искат да им бъде натрапена „идея за мир“, така както я разбира страна- агресор. Истинските нации отстояват правото си на личен избор , държавност, територия и граждански свободи . Истински достойните не очакват , те създават. Те защитават своята територия и култура. Своята история. Своята свобода. Истински достойните нации защитават най-ценното право на човека- правото на живот . Вие не сте сред тях . Вие сте агресорът и причината за смърт на деца. Вие разрушавате жилища на мирно население. Колкото и да сте „спец“-иални, вашата специалност е да убивате, не да създавате. Вашата специалност днес е очевадна за целият свят – вие сте „спец“-иалистите в агресията над една европейска нация днес, причинителите на болка, страдания, разрушения и скръб . До тук нищо друго освен смърт и разруха не сте донесли. Имате ли очи за това – не!

  1. Това да не би да е цитат от реч на Химлер? Понеже и германският народ в неговите интепретации на тема истина е бил „истинска свободна нация“ със съответните права на личен избор, на територия – особено важен избор и т. н. и пр. За „агресора“ вече знаем достатъчно. Та драги Славе, нещата наистина опират до личния избор. Но когато този избор възпитава 6-7 годишни деца да мразят, да имат за кумири отявлени фашисти , да вдигат ръце за хитлеристки поздрав, когато техните бащи използват артилерия срещу други деца и твърдят, че мястото им е в мазетата, този избор се превръща в проблем. И е проблем точно на тези истински достойните, които желаят да създават и да пазят най-ценното човешко право. Трагедията е, че както ни учи историята, тези проблеми човечеството винаги е решавало с цената на още жертви, и разруха.

 5. Всичко това е заради несвършена до край работа. Украйнците започнаха, но не си свършиха докрай работата. Руснаците- защитиха, но не докрай. Американците- насърчиха и избягаха. Европа- слуша и изпълнява. Това беше въпрос на време. Да, агресора Путин е без вариант. Победителите не ги съдят. А и по тоя начин американската газ ще се продава. А Европа ще плаща. Без вариант….

 6. Това ако беше станало тук, армията ако въобще имаме такава, първа ще премине на страната на Русия! А украинците имат по-близки отношения с Русия и ми е чудно, че още първия ден не сдадоха оръжие…

 7. Коментарът е изтрит от администратор, поради нецензурен език.

 8. Моля,напишете в Гугъл батальон Азов и разгледайте снимките.Особено тази с нацисткото знаме.

 9. Много сте зле бе ЖЕРТВИ НЯМА НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ, ВСИЧКО Е ЛЪЖА

 10. Украйна щяла да остане на украинците и демокрацията щяла да остане, но само щели да махнат онова лошо украинското правителство, което ги тласкало към НАТО. Пълни лъжи.
  Гледайте Настояще время във фейсбук. Той вече е забранен в Русия нарича специалната военна операция война

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!