Горещи новини

Руските войници демилитаризираха магазин с парфюми

| 9:30

Снимка: СБУ
Армията на Владимир Путин извърши поредния си мародерски подвиг в Украйна – този път демилитаризира и освободи магазин с парфюми.Службата за безопасност на Украйна (СБУ) разпространи видеокадри от супермаркет в Сумска област, които свидетелстват за успешната спецоперация по демилитаризирането на магазин от страна на окупаторската руска армия, която започна непредизвикана война срещу Украйна на 24 февруари.

На кадрите се вижда как руската мародерска армия първо разбива вратата на магазина, след което разграбва от рафтовете на супермаркета парфюми, раници и батерии. От началото на пълномащабната война руските войници ограбват магазини и апартаменти в Украйна, изпращайки у дома трофейна плячка – хладилници, печки, телевизори, компютри и др.

По случай отминалия 12 юни, Денят на Русия, Украйна припомни на Москва, че повечето страни по света вече свързват Русия с думите „кражба“ и „война“. А след 24 февруари тази година синонимите, които описват руснаците, се увеличиха – „орки“, „тоалетна чиния“, „насилници“ и „пералня“. От началото на инвазията са събрани доказателства за над 16 200 военни престъпления, извършени от руските войници в Украйна, включително убийства на невъоръжени цивилни и изнасилване на деца.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!