Горещи новини

Румънец се качи на капака и показа как се прави, когато снегът те хване неподготвен… (ВИДЕО)

| 15:43

Шокиращо видео от Румъния стана хит в социалните мрежи. На него се вижда мъж, който подскача покатерен на багажника на движещ по пресен сняг лек автомобил, за да служи като обратна тяга и да не поднася колата.„Онзи момент, когато те хване зимата и нямаш чували с пясък в багажника, се справяш както можеш“, гласи обяснението под видеото, което има над милион гледания и стотици коментари.

„Снегът означава добавяне на вериги към колата или добавяне на 4×4 traction или xdrive, но румънецът е изобретателен…“, коментира друг потребител.

„Не става въпрос за 4×4 или xdrive, а за гуми и шофьор, катерих планината с BMW само със задно предаване, но имах добри зимни гуми, не летни“, обяснява трети.

„Онзи момент, в който имаш пари за БМВ от 2002 г. без пълно задвижване, с 350 000 км на километража, но си твърде разорен и твърде глупав, за да сложиш зимни гуми…“, шегува се друг човек.


Източник: tribune.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!