Горещи новини
Третокласници, от ОУ “Н. Парапунов“, предлагаха варианти за чисто училище, град, околна среда и планетаОтличиха за проявено творческо въображение ученици от ОУ “Н. Парапунов“ – Разлог в конкурса „Магията на Кукеровден”В СУ „Братя Каназиреви“, в Деня на Земята, призоваха да опазим нашата планетаОтговорността към служители, партньори, консуматори и общността е в основата на Доклада за устойчиво развитие на Загорка за 2020Откраднаха незаключен „Сеат“ в РазлогС шарени яйца и великденски зайчета Великден дойде предварително в РПГ „Никола Стойчев“Осмокласници, от РПГ „Никола Стойчев“, призоваха за грижа към околната среда в Деня на ЗемятаЗаловиха 19-годишен от Добринище, седнал зад волана след употреба на наркотични веществаУченичка, от ОУ ,,Никола Парапунов“ – шеста на Националното състезание „Ключът на музиката“„Мастър шеф” „стъпи“ в НУ “Св. Св. Кирил и Методий“ – Разлог

РП-Разлог предаде на съд трима за използване на млади жени за развратни действия с цел облага

Районна прокуратура – Разлог е предала на съд тримата обвиняеми – Д.П., Ж.Г. и С.Т., за приемане и използване на млади жени за развратни действия в заведение в гр. Банско.

През м. август 2017 г. обвиняемият Д.П., в качеството на управител на търговско дружество, сключил договор за наем на обект в сграда в гр. Банско, представляващ нощен бар – клуб с наименование „Мулен руж“.

Заведението започнало работа в края на м. ноември 2017 г., като обвиняемата Г. била управител, а на Т. било възложено извършване на охрана. Между тримата било постигнато съгласие нощният бар да бъде ползван като „еротик“ бар, т.е. в него да се предлагат и развлечения на клиенти под формата на еротични танци. Обвиняемите решили да приемат на работа в заведението като „танцьорки“ момичета от различни градове от страната, като освен това да ги използват за извършване на сексуални услуги срещу заплащане. Обвиняемите П. и Г. следвало да ги мотивират с обещания, че ще получават половината от парите, заплатени от клиентите. За целта в заведението били обособени четири помещения, определени били и тарифи за различни видове услуги. Според желанията на клиентите те се предоставяли както в нощния бар, така и в хотели в гр. Банско.

В изпълнение на плановете си тримата обвиняеми осъществили мотивационно въздействие за встъпване в полови контакти, блудство и пр. срещу облаги спрямо седем момичета, независимо от тяхното съгласие. В редица случаи те били транспортирани от обвиняемия Т.

П. и Г. са обвинени за склоняване към проституция и систематично предоставяне на помещения от заведението на различни лица с користна цел.
Освен това, обвиняемите П. и Т. са привлечени към наказателна отговорност за незаконно държане на високорискови наркотични вещества – коноп (марихуана) и кокаин. Дрогата била открита в жилище в гр. Пловдив и стая от къща в гр. Банско.

Предстои съдът да насрочи разпоредително заседание по делото.

Последвайте ни:
Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
error: Content is protected !!